Jobba hos oss

Frisörstol uthyres på Harvards i Falkenberg

Harvards är en nyrenoverad frisörsalong i centrala Falkenberg. Vi utför behandlingar inom hårvård, skägg och ögonfransförlängning. Vi har en stol ledig och söker nu ytterligare en kollega som vill utvecklas som frisör tillsammans med vårt team. Vi söker dig som har en stor passion för frisöryrket och håller dig uppdaterad kring trender och nyheter. Du har ett genuint intresse för produkter och behandlingar och motiveras av att vägleda kunden rätt. På TeamHarvards arbetar vi med konceptet Hårologi, där man genom ett test av hårstrået skräddarsyr hårprodukter åt kunden.

Gesällbrev samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Är du även utbildad makeup artist är det meriterande.

Om dig

Vi söker dig som brinner för kvalitet och service och ständigt har för ambition att överträffa kundens förväntningar. Du är en lagspelare som vill växa tillsammans med oss, som har förmåga att se till helheten. Vi ser att du är utåtriktad och social och har lätt för att skapa förtroende hos våra kunder. Att du tar egna initiativ och har ett starkt driv är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Ansök här

Hyrplats för nagelteknolog på Harvards i Falkenberg

Harvards är en nyrenoverad frisörsalong i centrala Falkenberg. Vi utför behandlingar inom hårvård, skägg och ögonfransförlängning. Vi vill utöka vårt serviceutbud och förstärker nu teamet med en nagelteknolog. Vi söker dig som har en stor passion för yrket och håller dig uppdaterad kring trender och nyheter. Du har ett genuint intresse för produkter och behandlingar och motiveras av att kunna vägleda kunden rätt.

Diplomering samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Är du även utbildad makeup artist är det meriterande.

Om dig

Vi söker dig som brinner för kvalitet och service och ständigt har för ambition att överträffa kundens förväntningar. Du är en lagspelare som vill utvecklas tillsammans med oss, som har förmåga att se till helheten. Vi ser att du är utåtriktad och social och har lätt för att skapa förtroende hos våra kunder. Att du tar egna initiativ och har ett starkt driv är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Ansök här
Tidsbokning Boka tid gör du via telefon 0346-178 00 Boka online

Öppettider

måndag – fredag
09:00-18:00
lördag-söndag
stängt

Tiderna kan variera, då vi är ute på en del uppdrag utanför salongen. Detta meddelas på vår telefonsvarare! Du kan alltid lämna ett medelande så ringer vi upp Dig.


Tidsbokning

Boka tid gör du via telefon 0346-178 00

Boka online
Önskas bokning utöver ordinarie öppetid, tveka inte att kontakta oss. Våra frisörer är flexibla och anpassar gärna sina tider efter Era önskemål.
Vid ej avbokad tid minst 24 h innan behandling debiteras hela avgiften.

Vi använder produkter från...

Instagram